Head koguduse liikmed ja sõbrad!

Kuna olukord on kiires muutumises, siis seoses Eestis väljakuulutatud eriolukorraga koroonaviiruse tõkestamiseks jäävad meie pühapäevased jumalateenistused ja kogunemised Koskla 18 ära kuni uute juhisteni. 

https://kogudused.ee/usuliste-uhenduste-tegevus-eriolukorras/

https://www.valitsus.ee/et

Jumala rahvana saame usaldada eelkõige Jumalat ning paluda sellesse olukorda üleloomulikku rahu ja Jumala juhtimist, mis annaks tunnistust inimestele meie ümber, keda valdab hirm ja paanika. Oleme jätkuvalt palves ning järgime riiklike ja kohalike omavalitsuste poolt vastuvõetud otsuseid ja juhiseid inimeste liikumiste ja kogunemiste kohta. Toetame üksteist eestpalvetes ning võtame aega olla Jumala ees.

“Ja Jumala rahu, mis on ülem kui kogu mõistmine, hoiab teie südamed ja mõtted Kristuses Jeesuses.” Fl 4:7

Kuigi meil endil puudub veebiülekande võimalus, siis on mitmeid kogudusi, kelle jumalateenistutest on võimalik osa saada interneti vahenduse kaudu.

Hoiame Jumala ligi ja hoiame üksteist palvetes. Kasutame seda paastuaega selleks, et otsida Jumala palet. Kui Jeesus Ketsemanis palvetas võttes endaga kaasa oma lähimad jüngrid, siis jäid jüngrid magama. Jeesus pidi Peetruse poole pöörduma tema vana nimega ” Kas sa magad, Siimon? Kas sa ei jaksa ühtainustki tundi valvata?”  (Mk 14) Ma usun, et antud olukorra kaudu tahab Jumal oma kogudust ärkvele raputada, tuletades meelde, et meie osa on valvata ja olla ärkvel, et tähele panna Jumala märguandeid.

“Kuid õigete pääste tuleb Issanda käest; tema on nende tugev kaitse kitsikuse ajal.”  Ps 37:39

Kui kellegil on küsimusi või eestpalvevajadusi, siis võite julgesti kontakteeruda.

Allika koguduse juhatus

Categories: Teated